Geïsoleerde laarzen zorgen voor extra demping en de warmte in vergelijking met niet-geïsoleerde laarzen. adidas zx flux Insulated boots zijn vaak gedragen voor outdoor-activiteiten of bij slecht weer, als diepe sneeuw of modder, waar hun heft en voering zorgen voor stabiliteit en warmte in koude temperaturen. Ongeïsoleerd laarzen zijn minder omvangrijk en zijn beter geschikt voor mildere temperaturen. Niet-geïsoleerde regen laarzen zijn nuttig om te wandelen in de stad of door middel van nat weer, terwijl de leer mode laarzen zijn duurzaam en stijlvol genoeg voor dagelijks gebruik in de stad.

boot Nadelen

Insulated boots misschien te warm in milde temperaturen, en de dikke padding kan ertoe leiden dat uw voeten oververhit raken tijdens activiteiten die constant in beweging vereisen, zoals wandelen. Het materiaal voor het buitenste gedeelte van geïsoleerde laarzen dikker en minder ademend de isolatie droog. Misschien ongeïsoleerde laarzen dragen, anderzijds, in warmere temperaturen, maar ze zijn minder bescherming in de kou. adidas ultra boost Geïsoleerde en niet-geïsoleerde laarzen kunnen sterk variëren in prijs. Als je in een mild klimaat wonen, vragen of het zinvol is om te betalen voor een dure paar geïsoleerde laarzen die je maar een keer of twee keer per jaar mag gebruiken.

Activity-Based besluit

Kies laarzen op basis van uw activiteiten. Als u van plan bent om langere tijd buiten in koud weer door te brengen - zoals tijdens een winterse wandeling, terwijl sneeuwschuiven of sneeuwscooter - dan isolatie is een must. In mildere temperaturen, zoals tijdens de lente of herfst, kunt u doen met een paar dikke sokken en niet-geïsoleerde laarzen, zoals een paar hoge kwaliteit lederen laarzen te gaan naar en van school. adidas zx 750 Als u in een regenachtige klimaat woont, kan waterdicht kwaliteiten belangrijker dan isolatie.

andere overwegingen

Zelfs in de kou, kunt u in staat om te beheren met niet-geïsoleerde laarzen en een vorm van verwijderbare voeringen. Veel regenlaars fabrikanten afneembare bekleding, of slijtage extra lagen, zoals een paar wollen sokken, met je laarzen. Een paar inlegzooltjes kan de extra demping en de isolatie die u wilt, ook.